20.11.2017
RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 52

Viemme sinut tieteen, uskontojen, erilaisten näkemysten ja maailmankatsomusten äärelle.
Sivuiltamme löydät, Videoita, Uutisia, Blogeja, Kirjoja, Foorumin ja paljon muuta. 


Sivustomme on täysin Suomen kielinen, ja kaikista videoistamme löytyy Suomen kieliset tekstitykset.

Videot

Suurin osa julkaisemistamme videoista tulevat youtubesta. Kaikki videot eivät ole Ateisti.fi tekemiä tai suomentamia, jokaisen videon alta löytyy linkki youtube käyttäjään. Suosittelemme teitä tutustumaan käyttäjien muihinkin videoihin heidän youtube sivustoillaan. Mikäli haluat lisätä sivustollemme videon, voitte lähettää meille linkin videoon ja harkitsemme sen lisäämistä.


Uutiset

Ateisti.fi kirjoittaa omat uutisensa. Uutisaiheemme heittelehtivät, mutta pyrimme pitämään aiheet sivuston aiheeseen liittyvinä. Julkaisemme tiedomme lähteet jokaisen uutisen lopussa.  Listaamme myös uutisotsikoita muilta sivustoilta uutissivun oikeassa laidassa.


Blogit ?

Sivuiltamme löydät paljon eri ihmisten blogeja. kaikki blogikirjoitukset ovat blogaajien omilta sivustoiltaan, linkit löydät blogaajan käyttäjä sivulta, ja blogikirjoituksen lopusta. Emme halua missään nimessä julkaista vain ateistien tekemiä blogeja vaan haluamme koota suuren kokonaisuuden, eriäviä mielipiteitä, uskomuksia ja katsomuksia, nämä herättävät keskustelua ja toivotusti kompromisseja. 


Haluatko blogisi sivustollemme ?

Sinulla ei ole mahdollisuutta kirjoittaa blogiasi suoraan Ateisti.fi sivustolle, mutta voitte ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä julkaisemaan blogisi tai jonkin tietyn blogikirjoituksen. Luomme profiilisi antamasi tietojen perusteella, ja julkaisemme ulkomuodoltaan siinä muodossa jossa se parhaiten sopii sivustollemme (Huom! Emme muuta tekstiä tai muutenkaan muokkaa ulkoasua niin että se vaikuttaisi mitenkään viestin ymmärtämiseen tai tarkoitukseen)


Kirjakauppa
 

Kuulumme Affiliate ohjelmaan, kumppaneitamme ovat: CDON.COM ja itunes. Sivultamme löydätte kirjoja, e-kirjoja, ja äänikirjoja. Ostamalla kirjan Ateisti.fi sivustolla olevien linkkien tai mainosten kautta, saamme osan myyntituloista. Näillä tuloilla ylläpidämme sivustoamme ja siihen liittyvää toimintaa. Tukemalla sivustoamme, sinä viisastut ja me takaamme sinulle toimivan sivuston.


Löysitkö sivustoltamme jotain sopimatonta ?

Ateisti.fi on täysin asiallinen sivusto  ja tarkoituksenamme ei ole loukata tai aiheuttaa mielipahaa kenellekkään. Mikäli olemme jotenkin onnistuneet pahoittamaan mielesi, pyydämme teitä ottamaan meihin yhteyttä ja kertomaan huolenne aiheen. Tarkastamme huolesi aiheen ja mikäli löydämme jotain sopimatonta, pyrimme poistamaan sen. Mikäli sivustollamme on asiaton kommentoija, voitte painaa viestilaatikon oikeasta kulmasta olevasta pienestä ruksista (x mark as spam) ja meille tulee ilmoitus asiattomasta viestistä, tarkastamme viestin ja tarviattessa poistamme viestin tai tarvittaessa käyttäjän.

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 09 huhtikuu 2014 15:27