20.11.2017
RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 52
lauantai, 22 helmikuu 2014 11:05

Pentti Oinonen & Terve Järki

Kirjoittanut 

Viime päivinä perussuomalaisten Pentti Oinonen on päässyt otsikoihin ottamalla kantaa homoavioliittolain muutokseen aamu-tv:ssä ja eduskunnassa. Hän vastustaa lain uusimista ja on perustellut kantaansa biologialla, raamatulla, ja terveellä järjellä. 


Aamu-tv:n lähetys: Homoavioliitto puhuttaa kansanedustajia 


Homoseksuaalisuuden Historiaa

Ensimmäinen kirjattu homopari oli Khnumhotep ja Niankhkhnum, muinaisen Egyptin kuninkaallisten palvelijoita noin 2400 eKr.
He jakavat yhteisen haudan, jonka seinällä on piirros heistä nenät vastakkain, intiimein asento Egyptiläisessä taiteessa (Jotkin arkeologit tosin uskovat heidän olevan verisukulaisia, mahdollisesti kaksosia). Seuraavat kirjaukset tulivat Kiinasta 600 eKr. Niissä ei ollut epäilyjä sukulaisuudesta. Mainittakoon vielä, Buddhismi on ollut jo 500 eKr. Buddhalaisuudessa uskotaan mahdollisuuteen naisen syntyä miehen ruumiiseen tai miehen syntyä naisen ruumiiseen.

 

 
Biologia

Fysiologinen

Joissakin tutkimuksissa on havaittu korrelaatioita ihmisen fysiologian ja seksuaalisuuden välillä. Nämä tutkimukset antavat todisteita jotka viittaavat siihen, että:

- Homoseksuaaleilla miehillä ja hetero naisilla on keskimäärin mittasuhteiltaan samankokoiset aivopuoliskot.
  Homoseksuaaleilla naisilla ja hetero miehillä on keskimäärin hieman suurempi oikea aivopuolisko.
- Hypotalamuksen VIP SCN ydin on suurempi miehillä kuin naisilla, ja sitä suurempi homoseksuaaleilla miehillä kuin hetero miehillä
- Homoseksuaali miehet ovat vastanneet keskimäärin kyselyissä, heidän peniksensä olevan hieman pidempi ja paksumpi kuin hetero miehet.
- Keskimääräinen INAH-3 koko aivoissa on homoseksuaaleilla miehillä suunnilleen saman kokoinen kuin INAH-3 naisilla, mikä on huomattavasti pienempi,
  ja solujen olevan tiheämmin pakattu kuin hetero miesten aivoissa.
- Homoseksuaalien miestin aivot reagoivat eri tavalla fluoksetiiniin (selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä).
- Homoseksuaalien ja heteroseksuaalien aivot reagoivat eri tavoin kahteen mahdolliseen sukupuoli feromoneihin (AND, jota löytyy miehen kainalosta,
  ja EST jota löytyy naisen virtsasta).
- Aivojen mantelitumakkeen alue on aktiivisempi homoseksuaaleilla miehillä kuin heteromiehillä, kun heidät altistetaan seksuaalisesti kiihoittavalle materialle.
- Homoseksuaalit ovat huomattavasti todennäköisemmin vasenkätisiä tai molempikätisiä kuin heterot.
- Homoseksuaaleilla on lisääntynyt harjun tiheys vasemman puolen peukalon ja pikkurillin sormenjäljissä.
- Verrattuna väestöön homoseksuaaleilla miehillä on pienempi käsien ja raajojen pituus, mutta vain valkoisilla miehillä.

kognitiivinen

Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat pieniä eroja siinä miten homoseksuaalit ja heterot käsittelevät tietynlaisia tietoja. Tutkijat ovat havainneet, että:

- Homoseksuaalit ovat verbaalisesti sujuvampia kuin heterot (mutta kahdessa eri tutkimuksessa tätä tulosta ei löytynyt).
- Homoseksuaaliset miehet saavat parempia tuloksia paikkamuistissa kuin hetero miehet (naisten välillä ei löytynyt eroja).

 

Homoseksuaalisuus luonnontonta ?

Jo vuonna 1999 oli todettu homoseksuaalista käyttäytymistä noin 1500 eri eläinlajilla, joista 500 oli selvästi dokumentoituja. Jopa 10% uros lampaista ei suostu parittelemaan naaraan kanssa vaan tekee sitä mieluumin toisen uroksen kanssa. 

Kenties tässä syy miksi Jeesus kutsui ihmisiä lampaiksi ?

 

Adoptio-oikeus ja homoavioliitto

Miten kukaan voi sanoa yhden vanhemman ajavan lapsen etuja paremmin kuin kaksi vanhempaa ? Miksi on eriasia antaa adoptio-oikeus kahdelle miehelle tai naiselle jotka eivät ole homoseksuaaleja ? Miksi niin monella uskonnolla on pakkomielle puuttua ihmisen seksuaalisuuteen ? Miksi se on niin tärkeää uskonnolle missä, miten, kenen kanssa, ja missä asennossa ihmiset harrastavat seksiä ? 

 

Terve järki

Olisikohan perussuomalaisilla korkea aika oppia hyväksymään ympäristöään, ja lopettaa poliittisten vastausten hakeminen pronssikauden Palestiinasta ? 

 

Homokeskustelu vuodelta 2002. Videossa tapaamme polvirukoilijoita ja käsitellään samoja aiheita.

 

 

Lähteet: 
http://www.osirisnet.net/mastabas/niankhkhnoum_khnoumhotep/e_niankhkhnum_khnumhotep_01.htm  
http://en.wikipedia.org/wiki/Khnumhotep_%26_Niankhkhnum 
http://en.wikipedia.org/wiki/Biology_and_sexual_orientation#Physiological  
http://en.wikipedia.org/wiki/Physiology  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011112314808262_uu.shtml  
http://www.hs.fi/politiikka/Oinonen+Homosuhteista+tullut+muoti-ilmi%C3%B6/a1392870034369?ref=hs-art-new-2 
http://yle.fi/uutiset/soini_homot_ja_avioliitto_eivat_kuulu_samaan_lauseeseen/6608194  
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mantelitumake  http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals 
http://en.wikipedia.org/wiki/Bronze_Age http://yle.fi/uutiset/lakikirja_vai_raamattu_eduskunta_kinasteli_avioliittolaista/7100463 
Boonus: homopingviinit http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4264913.stm 

Luettu 2497 kertaa